Relax-weekend
Door: Hester
Blijf op de hoogte en volg Hester
25 April 2005 | Zuid-Afrika, Pretoria
Hier niet echt, we hebben een heus relax-weekend gehad. Vrijdagavond hadden we een girlsnight met 3 noorse meisjes. We hebben heerlijk gegeten en gelachen. Paul kwam halverwege de avond met z'n kolonistenspel bij ons aan. Dankzij de lessen van de familie Schareman in Nederland heb ik niet verloren (ook niet gewonnen... ik denk dat dit door de wijntjes kwam). Paul kon aardig meekomen met de girls deze avond, hij is ook een beetje girlsachtig af en toe, dus we hebben vooral keihard gelachen om hem.
Zaterdag hebben we een pyamadag gehouden en zijn we sushi gaan eten met Lise. A'lies en ik hadden dit nog nooit gedaan, dus we moesten het leren om met stokjes te eten. Na wat oefening ging dit wel aardig, maar de sushi's waren iets te groot om gelijk in je mond te stoppen, hier hadden wij nogal wat problemen mee... Maar het was erg lekker. Wij houden wel van spelen met eten... Daarna zijn we naar de film gegaan in de bios.
Zondag hebben we geshopt bij green point market en daarna zijn we naar Tygervalley gegaan, een shopping mall. We hebben ons getrakteerd op wat nieuwe kleren en een heerlijke koffie met chocoladetaart bij de mugg en bean.
Vandaag echter weer druk aan het werk... Dat moet tenslotte ook gebeuren. Het gaat de goede kant op met de stokkies dus dat is wel fijn.
Succes iedereen met alles wat ie aan het doen is en tot mails! liefs
Dagje-later-toevoeging: we hebben maandagavond lions head beklommen, dit is een berg naast de tafelberg. We zijn langs de route met kettingen en ladders gegaan, omdat dit sneller was. Bovenop lions head hebben we de zonsondergang en maansopkomst gezien. Het was heel erg mooi... Met volle maan zijn we teruggeklommen naar beneden. Ik heb nog een paar foto's hiervan toegevoegd.
25 April 2005 - 11:28
A'lies!:
Zooooo! Ben nog moe van dat uitputtende weekend! He, maar wat er niet staat is dat we gisteren alle taartjes d'r wel weer afgerend hebben he?! ja , sportief zijn we ook nog! Kus! -
25 April 2005 - 12:58
Camila:
Taartjes zien er erg lekker uit!!!!!! En welke film hebben jullie gezien?
veel plezier en groetjes van uit een zonnige Leiden (ja ik heb mn zilvere schoentjes zelfs aan!!!!)
Camila -
25 April 2005 - 14:46
Yvonne:
De weekenden zijn in ieder geval goed besteed. Volgens mij zit er rijst in sushi's. Hoe zit dit? Leken deze niet op maden? -
26 April 2005 - 20:26
Marleen:
mama weet tegenwoordig erg veel van HEERLIJKE japanse gerechten, nietwaar mam??!! nee, doe ons maar een patatje van de smullers... ik dacht idd dat jij ook niet van rijst hield, maar kan me vergissen... verder alles ok daar? mooie maanopgang! tot later! xxx -
28 April 2005 - 07:09
Annelien:
Tegen de tijd dat je weer in het kikkerland bent, kan jij zooo goed met stokjes eten. Hihi! -
28 April 2005 - 10:52
Merel:
Wat een gave foto's zeg! Echt te gek, heb ook heel erg veel zin om te komen!!!
tot snel!!!
kus -
01 Mei 2005 - 17:37
Jorine:
He hes!ik weet dat die taartjes heel erg lekker zijn!Gaaf al die foto's, ik zou zo ook weer terug willen. Liefs Jo -
02 Mei 2005 - 09:48
Fem:
Ziet er niet verkeerd uit Hes die Lion's Head. Jammer dat we niet zoiets in NL hebben.... Veel plezier!
Liefs van Fem