Beetje wijn... - Reisverslag uit Robertson, Zuid-Afrika van Hester - WaarBenJij.nu Beetje wijn... - Reisverslag uit Robertson, Zuid-Afrika van Hester - WaarBenJij.nu

Beetje wijn...

Door: Hester

Blijf op de hoogte en volg Hester

27 Juli 2005 | Zuid-Afrika, Robertson

Hallo iedereen! Hoe is het daar? Hier alles goed hoor! vandaag lekkere wijntjes geproefd in Robertson met een wijntour, echt heel leuk! We hebben weer heel veel gedaan sinds Coffee bay (vorige berichtje). We zijn echte surfbabes geworden want we hebben leren golfsurfen in Jeffrey's bay... Verder hebben we lekker gegeten, een pittige wandeling gemaakt en walvissen en dolfijnen van een afstandje gezien, heel cool. En geshopt, moet natuurlijk ook gebeuren! Morgen gaan we van Robertson naar Hermanus om de walvissen van iets dichterbij te bekijken. Dan komen we al heel dicht bij Kaapstad, dicht bij huis voelt het... Wel raar en heel jammer, maar ik heb wel weer zin om iedereen weer te zien dus tot snel!

• 27 Juli 2005 - 19:05

Merel:

ging lekker daar op die planken!! Nu nog een dansje en een walvis en dan is t helemaal af!!! Moet ondertussen ook wel bijna he. Nou, we gaan ng een week genieten!!
    Kus

• 27 Juli 2005 - 19:20

A'lies!:

Nou Hessie kan niet anders zeggen jij ging als een dolle op die plank!( en bij die proeverij! ;-) ) Laatste weekie laiverd, extra veel van genieten! Knuf!

• 28 Juli 2005 - 07:57

Marita:

Dus jij kan mij surflessen geven in Nederland? Ik geef me bij deze op voor een cursus. XX

• 29 Juli 2005 - 11:20

Camila:

wij zijn ook heeeeeeeel blij om je thuis te zien.
    x-

• 31 Juli 2005 - 10:22

Christiane:

Hej hoi, jullie laatste week ook alweer... En dan weer terug.... Wat raar dat jullie tijd er dan ook alweer op zit!! Nog een vette afscheidsparty? Jammer dat wij nu geen speech voor jullie hebben.... Tot gauw in NL!! Dikke kuss christiane