Concert! - Reisverslag uit Pretoria, Zuid-Afrika van Hester - WaarBenJij.nu Concert! - Reisverslag uit Pretoria, Zuid-Afrika van Hester - WaarBenJij.nu

Concert!

Door: Hester

Blijf op de hoogte en volg Hester

27 Mei 2005 | Zuid-Afrika, Pretoria

Hallo allemaal!!!

Even een kort berichtje hier. Gisteren zijn we naar het concert geweest van Bed on Bricks en het was echt heel gaaf!!! We hebben vet geswingd en de zanger herkende ons nog van zondag. Hij heeft ons zelfs genoemd tijdens het concert! echt heel cool.
Na afloop hebben we nog gechat met de zanger en we hebben z'n email-adres gekregen, zodat ie het programma kon mailen van de komende tijd. (we zijn geen groupies hoor...) We hebben 2 posters van de muren gehaald en stiekem meegenomen...
De gitarist hebben we ook nog even aangesproken en hij was heel enthousiast! Hij vertelde dat ie in Leiden heeft gewoond voor 3 weken, echt heel grappig. Hij wist de beestenmarkt nog en de hooigracht waar die gewoond heeft...

Woensdag spelen ze voor het laatst in een cafe in Camps bay (wijk van Kaapstad) en we willen wel weer hoor!

Hoe is het daar in Nederland? Het mooie weer al voorbij (ik ben jaloers!!)? Maandag weer een langere update...

check voor meer info en andere kijk op de verhalen: anneliesmeisje.waarbenjij.nu !!

• 27 Mei 2005 - 11:21

Groupie! ;):

Heeee swingend feest-beest!! Het was gaaaaaf!!
    Woensdag weer!!!
    Baie dikke hugs!

• 27 Mei 2005 - 14:37

Maikel:

Dat geldt hier ook!Amperbroekies aanhouden! :lol: stelletje blije groupie-hippies! Veel plezier bij BonB woensdag! Hihi, dat klinkt stiekem toch echt als een boyband! maar ja..ze hebben nu ook al gillende meisjes-fans!! :D

• 27 Mei 2005 - 20:03

Annelien:

Nou Hes, ik maar denken dat de plek waar jij nu bent altijd heel lekker warm is, maar geloof Nederland kan er ook af en toe wat van. Ohh, wat heet op mn kamer; geen zuchtje wind! Aahh. Gaat t verders goed? Kus

• 28 Mei 2005 - 14:49

Fem:

He Hes,

geen groupie, hoezo... ik kom netr van het strand dus het is idd genieten van het mooie weer. Wel een verbrande rug...
    Liefs van Fem

• 30 Mei 2005 - 10:04

Marita:

Klinkt weer gezellig. Ik denk toch dat je wel een groupie bent en gewoon nog in de ontkenningsfase zit!! Veel plezier nog verder, liefs.

• 30 Mei 2005 - 10:22

Camila:

Hoe bedoel je we zijn geen groupies????? Maar leuk hoor Hes! Ben altijd blij als je je muziekkennis verbreed!
    x-Camila

• 31 Mei 2005 - 14:51

Mus:

Dan moeten ze wel heel goed zijn, als je er drie keer heen gaat.... Kan je ze contracten om als ik er ben ook een mopje te doen???
    dikke kus