Op naar Namibië! - Reisverslag uit Pretoria, Zuid-Afrika van Hester - WaarBenJij.nu Op naar Namibië! - Reisverslag uit Pretoria, Zuid-Afrika van Hester - WaarBenJij.nu

Op naar Namibië!

Door: Hester

Blijf op de hoogte en volg Hester

26 Juni 2005 | Zuid-Afrika, Pretoria

Morgen is het zover, we gaan naar Namibië toe! We gaan met de auto (een heuse luxe polo) en de tent op weg naar de grens en kijken hoever we komen. Met daglicht willen we een poging wagen de tent op te zetten, dat hebben we nog niet uitgeprobeerd... ons doel is om twee dagen bij de fish river canyon te zitten en ook nog de zonsopgang bij sossusvlei te zien. Haren zijn geknipt, dus we kunnen!

Maar eerst deze week nog: we hebben ons onderzoek af en ingeleverd! hupsakee weg er mee... de prof gaat het hier beoordelen, maar in Nederland moet het door de examencommissie beoordeeld worden en ik geloof dat die een heel eigen mening hebben en dat ze zich niet zoveel aantrekken van de prof in Zuid-Afrika. We zullen zien wat het wordt. Dat komt wel als we in Nederland zijn aangekomen.
We hebben afscheid genomen van Stellenbosch, waarschijnlijk komen we daar niet meer, we zullen zien. We hebben daar een waterpijpje genuttigd en lekker gegeten bij de Fishmonger, een heel lekker je raadt het al, visrestaurant.
Verder hebben we waterfront nog een keer gezien en zijn we naar de kleine markt geweest om de laatste inkopen te doen. Gisteren hebben we alle boodschappen gedaan voor de komende week, want we weten niet wanneer we weer een supermarkt tegenkomen in Namibië, het is daar heel kaal en leeg heb ik gehoord...

Hoe is het bij jullie? Hou me op de hoogte van alle activiteiten, 6 juli kom ik weer terug en verwacht een hele berg mail!!

Enneh, alle mensen die post hebben gestuurd: super bedankt!! We komen nog terug, dus als er nog post onderweg is, super leuk!

• 26 Juni 2005 - 16:39

A'lies!!:

We gaan bijna weg!!! Joehoe!!! Nog even die papbanden leren verwisselen en ik zeg...we kunnen! Houdt je me warm 's nachts? Dankie! Knufs!

• 26 Juni 2005 - 19:17

Fem:

He Hes,

heel veel plezier in Namibie! Kijk je wel uit met die tent met al die beesten?! Ik voel het nu al kriebelen!

Dikke kus van Fem

• 27 Juni 2005 - 10:38

Christiane:

Oh lekker op vakantie, ben jaloers!!! Veel plezier!!! kussie

• 27 Juni 2005 - 15:28

Camila:

Heel veel plezier! Wat een avontuur...ik zal proberen ook heel veel avonturen hier in Leiden te beleven zodat je heel veel te lezen hebt op de 6e!
    x-Camila

• 29 Juni 2005 - 08:27

Mussie:

Gezellige kamer!! Blij dak op de kast hang, of hing ondertussen!! Heel veel plezier in Namibie, don't get lost!! Maar daar ben ik niet bang voor. Zal hard werken de laatste weekjes hier, tentamen en cuidado dingen en dan tot over anderhalve week!! Spannend!!!
    kus

• 01 Juli 2005 - 08:15

Marloes:

He Hessie! Wat spannend! Heel veel plezier in Namibi:e. Ik vind het echt een staaltje girl power hoor, met z'n tweeen, echt stoer!! Hier gaat alles z'n gangetje, bijna vakantie!! Zaterdag een feestje, we houden je op de hoogte! xxx

• 04 Juli 2005 - 10:58

Berta Baaten:

Lieve Hester.

Leuke verhalen staan op je site.
    Ik heb vernomen, dat je binnenkort met Merel naar Johannesburg vliegt en dan weer terug naar Kaapstad.
    Vanmorgen even naar de kaart gekeken en met verbazing dat Johannesburg wel 10o kouder is dan Kaapstad. Ga je dan ook weer kamperen of ga je in kleine hotels. We hebben de foto s van je ouders bekeken op de computer, die Joost via je ouders had gekregen. Ook een paar waar jij prachtig op staat.
    Wij gaan nu zaterdag op vakantie naar midden Italie en Emile gaat woensdag naar Kreta.
    Reinout en Suus waarschijnlijk naar Cuba.
    Wij wensen je met Merel heel veel reisplezier en tot de 4 augustus.
    Liefs van ons allemaal

Berta en fam.

• 05 Juli 2005 - 12:19

Anne-Marije:

Hi,
    Geniet van je vakantie!!!
    iid tot aan de rosé! Leuk om die Bretonse vuurtoren op die Zuid-Afrikaanse muur te zien hangen!!!
    bisou,
    AM