Adres in Afrika - Reisverslag uit Leiden, Nederland van Hester - WaarBenJij.nu Adres in Afrika - Reisverslag uit Leiden, Nederland van Hester - WaarBenJij.nu

Adres in Afrika

Door: Hester

Blijf op de hoogte en volg Hester

15 Maart 2005 | Nederland, Leiden

Voor iedereen die het leuk vindt om post te ontvangen en mij post te sturen, mijn adres in Stellenbosch tijdens de eerste 3 maanden zal zijn:

Hester Schuuring
c/o Elective Office
University of Stellenbosch
PO Box 19063
7505 Tygerberg
South Africa

Ik zie de grote pakketten en de kaartjes graag komen!

liefs hester

• 15 Maart 2005 - 09:22

Berbe:

Hoi Hester,

Wat leuk dat je een eigen website hebt gemaakt. Hij komt me erg bekend voor. Inge zit nu in nieuw zeeland en heeft precies dezelfde website. Super handig! En dan natuurlijk alvast van harte gefeliciteerd met je verjaardag morgen! Ik wens je heel veel plezier in Zuid-Afrika en ben erg benieuwd naar je avonturen! Liefs, berbe

• 15 Maart 2005 - 17:00

Frank,pieternel&kids:

Leuk idee Hester , een hele gezellige verjaardag en veel succes in Afrika. We zullen zeker iets opsturen!

• 18 Maart 2005 - 10:38

A'lies!:

Hee lieve hessie!!
    Ik stuur mezelf wel op okido? Dan kom ik zaterdag de 26e!! Wowie! Dat gaat snel!!Pakkerds!

• 22 Maart 2005 - 07:05

Ils:

Hester,
    Wat een geweldige site. Zo kan iedereen die wil volgen wat je allemaal beleefd. Die foto van de universiteit is adembenemend. Volgens mij kom je niet echt aan studeren toe. HEt si er allemaal veel te mooi om met je neus in de studieboeken te zitten.
    Niet te veel stressen deze week, lekker inpakken en dan vrijdag op reis!
    Heel veel plezier in Sud Africa! Ils

• 22 Maart 2005 - 18:25

Ellen:

He hester, nogmaals veel plezier en succes daar in het verre afrika! en lunchen was gezellig, moeten we maar weer doen als jij en AM weer terug zijn!
    XX ellen

• 26 Maart 2005 - 10:05

Marleen:

tjo! ben je er al joh?! als t goed is wel... nou, onze tranen zijn eindelijk opgedroogd!! horen snel wat van je! laterrrr