We zijn er!
Door: Hester
Blijf op de hoogte en volg Hester
26 Maart 2005 | Zuid-Afrika, Pretoria
We zijn eindelijk aangekomen in Kaapstad gisteren na een zwaar afscheid, rennend om de vlucht nog te halen (we kwamen bij de gate om 10.08, de vlucht ging om 10.15) en een hele luxe vlucht met allemaal eigen tv'tjes enzo. We werden opgewacht door een of andere dude met rasta-vlechtjes die ons wel even naar ons hostel zou brengen. Na een donkere rit kwamen we aan.
Om half 1 Zuid-Afrikaanse tijd konden we in ons bedje gaan liggen, een geweldig wankel stapelbed... nog een probleem: de deur kon niet helemaal op slot dachten we, dus we hebben een hele mooie stellage gemaakt van onze backpacks (waren toch veel te zwaar om opzij te duwen) met een stoel en een prullenbak erbovenop, zodat de klink niet naar beneden kon... Best vindingrijk na zo'n lange trip dachten wij zo. (uiteindelijk bleek dat er een pinnetje omgezet moest worden, hoorden we de volgende ochtend...)
Vanochtend werden we wakker na geplaagd te zijn door de muggen en wilden we graag pinnen en ontbijten. We konden de zee zien! het is zo mooi hier, de ene kant de zee en de andere kant de tafelberg!
We wilden graag snel naar de campus toe, want we hadden gehoord dat de winkels dicht zouden gaan, en we hadden geen zin om boodschappen ook aan onze backpacks te binden, het had ook niet gepast overigens... Dus met de taxi zijn we naar de campus gereden en we konden onze kamers in. ze zijn aan het zwembad, dus we kunnen vanuit ons raam naar beneden duiken.
We leerden Anja en Lize? kennen, en Lize? is met ons meegegaan naar de dichtstbijzijnde supermarkt. We kunnen waarschijnlijk met haar een auto delen, want die heb je hier zeker nodig. We hebben allebei een simkaart gekocht voor in de telefoon, alleen het nummer heb ik nog even niet, dat komt zsm.
Vanmiddag gaan we naar Kaapstad met Anja en Lize? en daarna geloof ik heel lekker slapen.
het ziet er allemaal geweldig uit, maar moet nog wel even acclimatiseren of zoiets.
jullie horen hoe het verder gaat!
De foto's komen nog, ik ga proberen of het lukt.
Veel plezier daar in Nederland, ik hoor graag de verhalen!
Liefs hester
26 Maart 2005 - 11:30
A'lies!!:
Waaaaaauwie!! Wat gaat dit leuk worden!!! Kus!! -
26 Maart 2005 - 15:17
Maikel:
Zooo toe maar, lekker aan het zwembad! En maar volhouden dat jullie alleen voor studie gaan! ;) -
26 Maart 2005 - 19:11
Camila:
HAHAHAHAHAHAHA lekker technisch dames....maar ja de rugzakken waren zeker te zwaar, dus wel een goeie oplossing...het klinkt allemaal geweldig (vooral de zee en zwembad....)Hmmm toch een beetje jaloers geloof ik! Maar ik gun het jou wel! (knipoog).
Liefs,Camil -
26 Maart 2005 - 21:01
Yvonne:
heel fijn dat het allemaal gelukt is. En bij die ene foto had nog moeten staan: Hester en Annelies, nog ver genoeg van de paspoortcontrole om het droog te kunnen houden. En dat het acclimatiseren maar snel mag lukken. Verdere mail komt via de e-mail. Liefs -
27 Maart 2005 - 19:32
Marijke:
He hester, heel veel succes daar, je hebt het goed voor elkaar! Geweldig leuke site. We zullen je nauwlettend blijven volgen. Veel liefs, ook van Remco, Mathisca, Lisanne en Pauline -
28 Maart 2005 - 06:29
Anne-Marije:
Sounds nice!! Ik ken het probleem met de sloten in hostels by the way!
Enjoy!
Ik vertrek morgen, koffer is niet te dragen.....
Kus,
Anne-Marije -
28 Maart 2005 - 19:18
Fem:
He Hes,
zal inderdaad wel even wennen zijn. Hoe is het weer? Ik ben benieuwd naar al je verhalen. Geniet ervan en tot mails!!
Dikke kus van Fem