Eerste dag
Door: Hester
Blijf op de hoogte en volg Hester
04 April 2005 | Zuid-Afrika, Pretoria
maar voor 11 uur was het wel heel grappig. hij was heel aardig en enthousiast, wilde gelijk alles laten zien, maar kon het niet zo snel vinden (zie foto van het bureau, gemaakt toen hij even de deur uitliep). We hebben de ward gelopen (ronde op de afdeling), daarna weer terug naar zijn kantoor (is maar kwartier lopen door het ziekenhuis dus helemaaaaaal niet ver) en daarna nog een keer heen en terug om naar de kliniek te gaan. (ik heb nu dus ook blaren van mijn mooie nieuwe schoenen) Morgen moeten we om 9 uur beginnen, dus dat is al wat beter dan 7.40 uur... We zullen zien of hij dan wel zijn bureau heeft opgeruimd.
Hoe is het in Rome, zijn ze er al uit wie de nieuwe paus wordt? en hoe is het verder in Nederland? En hoe is het met JULLIE???
heel veel liefs van uit Kaapstad
04 April 2005 - 21:38
A'lies!:
Lekker morgen weer met blaren naar die grappige man! Slaap-lekker-smok! -
05 April 2005 - 10:09
Camila:
Hester!!!! foto gemaakt van zn bureau???Je bent echt te erg! Ik ben blij dat je je camera nog niet zo lang had op de Raamsteeg anders ben ik erg bang over wat je had gefotografeerd! Succes vandaag en hopelijk zetten ze je eindelijk aan het werk! Liefs Camila
PS: wat had je aan??? welke schoenen bedoel ik??? Oh en moet je heel netjes of valt het mee??? -
06 April 2005 - 13:10
Merel:
Eindelijk gebeurt er wat daar beneden!! In de actie! Tijd om iets meer te leren dan alleen maar links rijden. Hoewel ik dat wel erg knap vind!!!
Kus -
07 April 2005 - 15:58
Zusje:
fotonr 49: ik neem aan dat dat je lease-auto is? hmmm, misschien kom ik toch in mei ff toeren dan.... -
07 April 2005 - 21:29
Fem:
staat je goed Hes, zo'n doktersjas! En die werktijden..... niet verkeerd zeg, Afrikaanse tijden zullen we maar zeggen...
Veel plezier! Dikke kus van Fem